NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Olmo zbog Leipziga odbio ponuda dva velika kluba, Arsenal kupuje...

Transfer glasine: Olmo zbog Leipziga odbio ponuda dva velika kluba, Arsenal kupuje odličnog Brazilca, Ben Arfa pronašao novi klub

Transfer rok je uveliko započeo i već smo mogli svjedočiti nekolicini zanimljivih transfera, što nam daje naznake da bi ovog januara mogli gledati veliki “shopping” najvećih evropskih klubova. Mnogi žele popuniti nedostatke u ekipama, a ljeto je daleko kako bi čekali ljetni transfer rok, kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

Novo pojačanje RB Leipziga, Dani Olmo odbio je ponude Bayerna iz Münchena i AC Milana, tvrde Sportske novosti. Tvrde da je Bayern poslao mnogo veću ponudu kako bi potpisao španjolskog internacionalca iz zagrebačkog Dinama, ali igrač nije smatrao da nijedan klub nije dobar za njegov razvoj. Olmo (21) je također bio jako povezan s povratkom u bivši klub Barcelonu, što će se vrlo vjerovatno u budućnosti i desiti.

Guardiola u čudu zbog praznih tribina na utakmici FA Kupa

Arsenal će potpisati braniča Flamenga Pabla Mariu na posudbu s opcijom za otkup ugovora, piše Daily Mail. Topnici će morati platiti 7,5 milijuna funti da bi pri kraju sezone trajno doveli Brazilca. Mari (26) je lani bio jedan od ključnih igrača u pohodu Flamenga na titulu u Serie A i kupu Libertadores, a nedavno je izabran u najbolju ekipu prvenstva.

Lov Hatema Ben Arfa za novu momčad gotovo je završen. 32-godišnjak je bez momčadi otkako je prošlog ljeta napustio Rennes, ali Mundo Deportivo izvještava da je na pragu pridruživanja španjolskom Realu Valladolidu do kraja sezone.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!