NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Pepe Reina se vraća u Englesku, Ashley Young na putu...

Transfer glasine: Pepe Reina se vraća u Englesku, Ashley Young na putu za Italiju, Juventus sprema ponudu za igrača Barcelone

Transfer rok je uveliko započeo i već smo mogli svjedočiti nekolicini zanimljivih transfera, što nam daje naznake da bi ovog januara mogli gledati veliki “shopping” najvećih evropskih klubova. Mnogi žele popuniti nedostatke u ekipama, a ljeto je daleko kako bi čekali ljetni transfer roka, kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

Aston Vila dobila je priliku potpisati vratara Milana Pepea Reinu – prenosi Daily Mail. 37-godišnjak je otvoren za povratak u Englesku, a Villa očajnički želi dovesti još jednog vratara za zamjenu ozlijeđenog Toma Heatona. Reina je igrao za Liverpool između 2005. i 2014., prije nego što je obračio dresove Napolija i Bayerna.

PODACI KOJI ĆE VAS ZAPANJITI: Evo kako izgleda usporedba plaća najvećih zvijezda Liverpoola i Manchester Uniteda!

Inter je u pregovorima s Manchester Unitedom oko transfera za Ashley Younga, izvještava Gianluca Di Marzio. Uprava Intera želi dovesti ovog 34-godišnjaka jer žeel osvojiti Scudetto prvi put nakon 10 godina a takva iskustvost bi im dobro došla. Young je stigao do posljednjih šest mjeseci svog ugovora na Old Traffordu, a Inter mu je spreman ponuditi 18-mjesečni ugovor..

Juventus je spreman ponuditi 10 milijuna eura plus 5 milijuna eura bonusa za beka Barcelone Juana Mirandu, prenosi Sport. Miranda je u prvoj sezoni dvogodišnje posudbe u Schalkeu, ali 19-godišnjak je dosad igrao vrlo rijetko za ekipu iz Bundeslige. Nakon što je na ljeto pokušao potpisati Mirandu, Juve se sada sprema vratiti s još jednom ponudom u siječnju.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!