NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Pjanić se sastao sa čelnicima kluba iz Premier lige, Mourinho...

TRANSFER GLASINE: Pjanić se sastao sa čelnicima kluba iz Premier lige, Mourinho konačno dovodi jednog Hrvata, Barca kupuje nogometaša West Hama

Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

TRANSFER GLASINE

Direktorica Chelseaja Marina Granovskaia sastat će se s agentom koji zastupa Miralema Pjanica i Daniela Rugani, izvještava Calciomercato. Granovskaia je krenula u Italiju gdje će se susresti s Fali Ramadanijem, te će i vjerojatno pregovarati s Juventusom, oko ponude za Ruganija, javljaju mediji.  Plavci su stupili u vezu s Pjanicem i dok veznjak želi da ostane u Torinu, Ramadini ga prisiljava da ode.

>>> ŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Barcelona dovodi zaboravljenu zvijezdu iz Liverpoola!

Manchester United se vratio u borbu za Interpvu zvijezdu nakon snažnih partija na Svjetskom prvenstvu za Hrvatsku. Jose Mourinho ponovo želi potpisati nogometaša Intera Ivana Perisica prije nego što dopusti Anthony Martialu da napusti klub, javlja Mirror. Martial, koji se vratio u Francusku da prisustvuje rođenju djeteta, želi napustiti klub, iako je United postavio transfer prag od 70 milijuna funti za napadača.

[su_bonus]

Barcelona napreduje u svojim pokušajima da potpišu Domingosa Quina iz West Hama, izvještava Sky Sports. 18-godišnjak je impresionirao dok je bio s reprezentacijom Portugala do 19 godina, privlačeći pažnju nekih skauta Barcelona koji ga žele vidjeti u klubu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!