NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Pjanića žele dva velika kluba, Leroy Sane na ljeto u...

Transfer glasine: Pjanića žele dva velika kluba, Leroy Sane na ljeto u novom klubu, David Alaba se seli u Španjolsku

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Pjanić govorio

Leroy Sane ima ponude dva velika kluba koja treba razmotriti, javio je Bild. Krilo Manchester Cityja dugo je glavni prioritet Bayerna iz Münchena, a sportski direktor Hasan Salihamidžić navodno se ovog tjedna sastao sa njegovim predstavnicima na LIAN Sports seminaru. Rečeno je da su za Sanea zainteresirani i Real Madrid i Barcelona, ​​čiji ugovor ističe 2021. godine.

VELIKI REMONT U LIVERPOOLU: Šest igrača koje će Jurgen Klopp prodati ovog ljeta!

David Alaba nije uvjeren da želi produžiti ugovor u Münchenu, koji trenutačno ističe u ljeto 2021. – prema Bildu. Tvrdi se da su Real Madrid i Barcelona zainteresirani za austrijskog internacionala koji već 11. godina nosi dres Bayerna. Bayern će možda htjeti prodati Alabu ovog ljeta kako ga ne bi izgubio besplatno sljedeće godine.

Paris Saint-Germain i Chelsea planiraju ljetne ponude za zvijezdu Juventusa Miralema Pjanića, piše Calciomercato. Divovi iz Serie A odlučili su da će ga biti voljni pustiti po pravoj cijeni kako bi financirali druge potpise, iako će za njega tražiti najmanje 60 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!