NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Pochettino bi mogao iznenaditi sve, Juventus dovodi još jednog igača...

Transfer glasine: Pochettino bi mogao iznenaditi sve, Juventus dovodi još jednog igača iz La Lige, Arsenal gubi velikog talenta

Prvenstva u najjačim ligama igraju se punom parom u vrijeme kada su obično transfer glasine bile u centru pažnje. Nijemci već privode prvenstvo kraju, Francuzi su završili prvenstvo, dok se ostale tri lige tek zahuktavaju. Kraj ligaških takmičenja znači jednu stvar – fokus na transfer rok, koji bi mogao biti jedna od najzanimljivih u zadnje vrijeme s obzirom na okolnosti u kojima se nalazimo.

POCHETTINO ZABRINUT

Benfica će kontaktirati Mauricio Pochettina, jer klub želi angažirati bivšeg šefa Tottenhama kao menadžera, izvještava TSF. Pochettino je glavni prioritet kluba, a predsjednik kluba Luisom Felipeom Vieirom spreman je udovoljiti svim uvjetima Argentinca. Benfica je odlučila ne produžiti ugovor aktualnog šefa Bruna Lagea, a nedavni poraz od Maritima bio je kap koja je prelila čašu.

Juventus će učiniti sve kako bi ovo ljeto napravio još jedan veliki transfer, jer talijanska ekipa “progoni” igrača Valencije Ferrana Torresa, prenosi ESPN. Torres je ove sezone podstakao zanimanje Liverpoola i Manchester Uniteda za sjajnim partijama u La Ligi za Valenciju, ali će ipak izgleda put Italije.

Southampton je ušao u utrku za Arsenalovu mladu zvijezdu Folarina Baloguna, prenosi Daily Mail. Balogun će ovog ljeta napustiti Arsenal nakon što je odbio sve novog ugovor jer je nezadovoljan uvjetima. AC Milan i Brentford također su među onima koji žele potpisati talentiranog tinejdžera.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!