NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Pochettino ima dvije ponude, United pronašao alternativu za Mandžukića, Mourinho...

Transfer glasine: Pochettino ima dvije ponude, United pronašao alternativu za Mandžukića, Mourinho vraća “odbijeglog sina”

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

PREUZEO TOTTENHAM

Barcelona je spremna boriti se protiv Bayerna iz Münchena kako bi imenovala Mauricio Pochettina za svog idućeg trenera, tvrdi Sun. Pochettino je nedavno ostao bez posla nakon što ga je Tottenham otpustio ranije ovog tjedna. No, ne nedostaje mu ponuda, te ga Barca vidi kao idealno naslijendika za sadšnjeg trenera Valverdea. Argentinac je, međutim, ranije izjavio da neće biti zainteresiran za rad na Camp Nouu zbog afiniteta s Espanyolom u kojem je proveo veći dio karijere.

PONOVO UZ MOURINHA? Evo kako je Nemanja Matić reagovao na špekulacije da odlazi u Tottenham Hotspur!

Manchester United razmatra mogućnost potpisivanja napadača Rome Edina Džeke jer će vrlo vjerovatno ostati uskraćeni kupovini napadača Juventusa Marija Mandžukića. Prema ESPN-u, Crveni vragovi su svoju pozornost preusmjerili na Džeku jer su zabrinuti zbog nedostatka nogometa koji je Mandžukić igrao pod Mauriziom Sarrijem kod talijanskih prvaka. te su zabrinuti zbog njegove forme.

Novi šef Tottenhama Jose Mourinho identificirao je krilnog igrača Real Madrida Garetha Balea kao novu transfer metu javlja AS. Međutim, agent Velšanina Jonathan Barnett inzistirao je da njegov klijent neće napustiti Santiago Bernabeu u siječnju, nego da će sve potencijalne ponude razmotriti na ljeto.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!