NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Pogba bira između ova dva kluba, Chelsea i Tottenham vode...

Transfer glasine: Pogba bira između ova dva kluba, Chelsea i Tottenham vode borbu za mladog Francuza, PSG će dovesti jednog od ova tri veznjaka

Ludilo na nogometnoj pijaci je i zvanično gotovo, ali većina evropskih klubova već pripreman teren za zimski ali i ljetni transfer rok. Ovo ljeto bilo je izrazito zanimljivo, desilo se nekoliko velikih transfera, englezi su po prvi put u historiji zavšili transfer rok ranije od ostalih a financijski fair play je tek ove godine uzeo maha i njegova prava svrha tek sada izlazi na vidjelo. Glasine o budućim transferima već su aktualne, a kako sada stvari stoji januar će biti vrlo zanimljiv.

Juventus će pokušati vratiti Paulu Pogbu natrag u klub nakon što su doveli Cristiana Ronalda u Real Madrid, tvrdi The Sun. Bianconeri su spremni ponovo platiti veliku sumu novca za još jednu zvijezdu nakon što su u klub doveli Ronalda za 100 miliona. Juve želi iskoristiti nesuglesice Pogbe u Manchester Unitedu i spremni su se boriti s Barcelonom za njegov potpis u januaru.

>> ZVIJEZDA BARCELONE SE OTVORILA MESSIJU: Na kraju sezone namjerava napustiti Nou Camp!

Chelsea i Tottenham su se pridružili utrci za Rennesovo krilo Ismaila Sarra, tvrdi Calciomercato. Dvadesetogodišnjak ove sezone za Rennes igra u impresivnoj formiu, postigavši 3 golova u svim takmičenjima.

[su_bonus]

Ivan Rakitić, N’Golo Kante i Sergej Milinković-Savić su na listi želja PSG-a jer parižani narednog ljeta u klub žele dovesti veznog nogometaša, tvrdi Le10Sport. Navedene nogometaše PSG je želio dovesti još ovog ljeta ali su bili preskupi a jeftinije alternative Marouane Fellaini, Axel Witsel, Fred i Renato Sanches, su odbili ponude parižana.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!