NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Pogba na izlaznim vratima Uniteda, Benzema se vraća u Francusku,...

Transfer glasine: Pogba na izlaznim vratima Uniteda, Benzema se vraća u Francusku, Florenzi na meti velikih klubova

Nakon mjesec dana ludnice na transfer tržištu, od februara je sve mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Mino Raiola će na ljeto pokušati nagovoriti Paula Pogbu da napusti Manchester United, javlja Sports Illustratedo. Pogba je često ulazio u verbalni sukob s Joseom Mourinhom zadnjih tjedana, pa je Raiola već stupio u kontakt sa drugim klubovima i predložio im kupovinu njegovog klijenta. Francuska zvijezda je u srijedu započeo susret sa klupe u Ligi prvaka što je razlog više koji potvrđuje loš odnos Mourinha i Pogbe.

>> Jose Mourinho objasnio zašto je ostavio Pogbu na klupi protiv Seville

Karim Benzema je meta za četiri kluba u Francuskoj Ligi 1, izvještava Le10Sport (pozivajući se na izvore iz AS-a). Olympique Lyon, PSG, Marseille i Monaco spremaju teren za transfer 30-godišnjakinja te će uskoro kontaktirati Real Madrid, a izvješće tvrdi da Benzema ne bi bio protiv tog poteza te kako se želi vretiti u domovinu.

[su_bonus]

Juventus i Antonio Conte zainteresirani su za potpisivanje defanzivca Rome Alessandra Florenzija, navodi Tuttosport. Lider Serie A još uvijek nije započeo pregovore s igračem, ali njigovi suradnici iz Italije počeli su pokušavati uvjeriti kapitena Rome da se preseli u Torino.
Conte, koji još uvijek ne zna kakva ga budućnost čeka u Chelseaju, želi dovesti 26-godišnjaka u bilo koji klub kojeg bude vodio sa klupe narodne sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!