NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Ponovo aktualna priča o odlasku Modrića u Italiju, James uskoro...

Transfer glasine: Ponovo aktualna priča o odlasku Modrića u Italiju, James uskoro u ovom klubu, Tuchel otkrio sudbinu Neymara

Prije nekoliko dana počeo je ljetni transfer rok a već je završeno nekoliko velikih transfera u kojima je glavnu ulogu imao Real Madrid. Za očekivati je da se Realu pridruže i ostali velikani koji će eventualnom kupovinom pojačati svoju momčad. Ludnica počinje!

priznanje za Luku Modrića

Prema riječima Gianluca Di Marzia, James Rodriguez je vrlo blizu potpisu za Atletico Madrid. Pregovori između Real Madrida i Napolija su propali jer je talijanski klub gledao kako bi kako bi Kolumbijca doveo na posudbu. No, Atletico Madrid je otvoren za kupnju Jamesa te se približavaju dogovoru transfera koji će podići mnogo prašine.

DOLAZI U PREMIER LIGU? Dani Alves spreman na dolazak u Arsenal, ali uz jedan uslov!

Milan će krenuti u lov, ako Real Madrid odluči prodati Luku Modrića, kaže Gianluca Di Marzio. Klub se sastao s Modrićevim agentom u utorak kako bi razgovarao o drugim klijentima, ali je vezni igrač Real Madrida također pomenut u tim rzagovorima. Real Madrid je neodlučan da ga pusti, ali bi to ipak mogli učiniti kako bi povećali prostor za plaće i kako bi dobili još uvijek pristojan novac za Hrvata.

Thomas Tuchel je priznao da je saznao da Neymar želi napustiti Paris Saint-Germain prije Copa America. Menadžer PSG-a kaže da se još uvijek nada da će se Neymar pridružiti klubu na putovanju u Kinu, gdje će odigrati nekoliko prijateljskih utakmica, ali je također priznao da se on ne pita mnogo kada su u pitanju transferi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!