NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Poznat novi trener Barcelone, Liverpool ušao u trku za fantastičnog...

Transfer glasine: Poznat novi trener Barcelone, Liverpool ušao u trku za fantastičnog napadača, Matić na zimu napušta United

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

gesta Nemanje Matića

Trener River Platea Marcelo Gallardo preuzet će trenersku palicu u Barceloni od Ernesto Valverdea početkom 2020. godine. To je mišljenje bivšeg čileanskog selektora Claudija Borghija, koji je o trenutnim problemima na Camp Nouu govorio za Mundo Deportivo. On je kazao kako je dogovor već postignut i da se samo čeka kraj sezone u Južnoj Americi odnosno finale kupa Libertadores između Rivera i Flamenga.

KAI HAVERTZ OTKRIO: Napušta Bayer Leverkusen na kraju sezone, evo gdje bi mogao nastaviti karijeru!

Liverpool je spreman boriti se za potpis napadača Paris Saint-Germaina Kyliana Mbappea, tvrdi El Desmarque. Mbappe je sve bolji i bolji otkako se pridružio PSG-u iz Monaca, a sada je navodno zbog nedostatka konkurencije u Francuskoj odlučio da n apusti klub. Mnogi velikani stoje u redu za njegov potpis uključujući i Redse.

Nemanja Matić razmišlja o odlasku iz Manchester Uniteda kad se u siječnju ponovo otvori transfer rok. Prema Manchester Evening Newsu, srpski veznjak je frustriran nedostatkom minuta pod vodstvom Solskjaera i pod hitno želi otići iz kluba. Inter se spominje kao potencijalna destinacija.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!