NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Poznata cijena Roberta Lewandowskog, City i United vode borbu za...

Transfer glasine: Poznata cijena Roberta Lewandowskog, City i United vode borbu za reprezentativca Srbije, Arsenal kupuje nogometaša Juventusa

Nakon mjesec dana ludnice na transfer tržištu, od februara je sve mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Novi agent Roberta Lewandowskog već je stupio u kontakt s Real Madridom, piše poljski list Przeglad Sportowy. Bayernov napadač je ove sedmice promijenio svog starog agenta te je na njegovo mjesto postavio Pini Zahavija, koji je pomogao Neymaru da se prošlo ljeto preseli u Paris Saint-Germain. Zahavi je već stupio u kontakt sa Realom, koji su navodno spremni ponuditi Bayernu oko 150 milijuna eura za poljsku zvijezdu.

>> Manchester United napravio prvi korak ka dovođenju zamjene za De Geu: Koštat će ih oko 40 milijuna eura

Rivali iz Manchestera City i United spremni su još jednom započeti “svađu” za veznim igračem Lazia Sergej Milinković-Savićem, tvrdi Daily record. Dva velika rivala borili su se za transfer Alexisa Sancheza tijekom zimskog prozora, a oba kluba su od ranije dovođena u vezu za igrača Shakhtara Freda i veznjaka Reala Tony Kroosa. Sada će se pridružiti lovu za Milinković-Savić tijekom ljeta, a srpski reprezentativac novi klub trebao bi koštati oko 80 milijuna funti.

[su_cashout]

Arsenal će pokušati dovesti Juventusovog braniča Daniela Ruganija u ljetnom transfer roku, prenosi  Rai Sport. 23-godišnjak je već nekoliko godina meta Topnika, a do sada se nije uspio ustaliti u Juventusu kao starter u ekipi, te bi zbog toga mogao napustiti klub. Napoli je također dovođen u vezu s talijanskim reprezentativcem, čiji ugovor traje do juna 2021.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!