NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Poznata sudbina Messija, Raul Jimenez na stolu ima pet velikih...

Transfer glasine: Poznata sudbina Messija, Raul Jimenez na stolu ima pet velikih ponuda, šest igrača napušta Liverpool

Prvenstva u najjačim ligama trebaju da se nastave svaki čas. Nijemci već igraju punom parom, Francuzi su završili prvenstvo, dok se ostale tri lige vraćaju u narednom mjesecu. Kraj ligaških takmičenja znači jednu stvar – fokus na transfer rok, koji bi mogao biti jedna od najzanimljivih u zadnje vrijeme s obzirom na okolnosti u kojima se nalazimo.

Lionel Messi je jednom

Napadač Wolvesa Raul Jimenez rekao je da su izvještaji koji ga povezuju s vrhunskim klubovima “vrlo zanimljivi”, ali da inzistira na tome da su to za sada “samo glasine”.
Napadač iz Meksika povezan je sa ekipama kao što su Real Madrid, Barcelona, ​​Juventus, Manchester City, Manchester United i Liverpool. Međutim, 29-godišnjak kaže da bi potpisivanje za bilo koji od najboljih europskih strana bilo “nevjerojatno”, bez obzira o kojem klubu se radi.

Messi ostaje u Barceloni! Očekuje se da će Lionel Messi ponovno potpisati s Barcelonom do 2023. godine, prenosi Mundo Deportivo. Argentinska zvijezda je ugovorom vezana za klub i sljedeće sezone, ali klauzula koja bi mu mogla dopustiti da napusti Camp Nou sada je istekla. Trenutni ugovor dakle važi do 2021. godine, sada se očekuje da će Messi uskoro potpisati novi ugovor koji će ga za Barcu vezati do 2023. godine, ali omogućiti mu da napusti klub ranij ako bude želio što je teško za očekivati.

Vrijeme Nabyja Keite u Liverpoolubliži se kraju jer je Jurgen Klopp spreman prodati šest igrača u sljedećem transfer roku. The Sun tvrdi da će na kraju sezone Keita, Xherdan Shaqiri, Divock Origi, Dejan Lovren, Marko Grujić i Adam Lallana biti prodan. Redsi će u međuvremenu pokušati potpisati Rubena Nevesa i Adamu Traorea iz Wolvesa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!