NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Propao transfer Griezmanna, Di Maria se vraća u Španiju, PSG...

Transfer glasine: Propao transfer Griezmanna, Di Maria se vraća u Španiju, PSG dovodi igrača Uniteda

Pred nama je nikad zanimljiviji transfer rok, u kojem bi moglo pasti nekoliko rekorda što se tiče visine obeštećenja za pojedine igrače. Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Barcelona će imati slobodan put za potpisivanje Antoine Griezmann u transferu vrijednom 89 milijuna funti, jer se Manchester United povukao iz utrke jer nisu željeli platiti toliko za igrača Atletico Madrida, navodi Marca. Vjeruje se da je Jose Mourinho veliki fan Griezmanna, ali vjeruje kako Francuz ne vrijedi toliko. U međuvremenu, Barca pomno prati Griezmanna i Philippe Coutinhoa, iako klub može priuštiti  potpisivanje samo jednog od njih.

>> Antonio Conte odlazi ako mu Chelsea ne dovede ova dva igrača

Barcelona je još uvijek zagrijana za potpisivanjem Angel Di Maria, a Paris Saint-Germain je postavio cijenu od 45 milijuna funti za Argentinca, navodi ESPN. 29-godišnjak je samo rotiacijski igrač u PSG-u od dolaska Neymar i Kylian Mbappe. Transfer u Barcu za Di Mariju znači da se pridružuje ekskluzivnom klubu igrača koji su igrali za Real Madrid i Barcelonu.

[su_bonus]

Paris Saint-Germain izrazio je želju za dovođenjem igrača Manchester Uniteda Marouane Fellaini bez obeštećenja tijekom ljeta, javlja Mirror. Nakon velikih transfera Neymara i Mbappea, PSG mora izravnati finacijski fair play, te moraju štediti na transferima. Vjeruje se da su Besiktas i Galatasaray također zainteresirani za 30-godišnjaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!