NaslovnicaVijestiTransfer glasine: PSG dovodi fantastičnog napadača, vrhunska zamjena za Pjanića stiže u...

Transfer glasine: PSG dovodi fantastičnog napadača, vrhunska zamjena za Pjanića stiže u Torino, Liverpool ostaje bez tri nogometaša

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Miralem Pjanić 'odbio'

PSG prati napadača Arsenala Pierre-Emerickom Aubameyanga, javlja Le10Sport. Budućnost Aubameyanga je neizvjesna jer će mu ugovor isteći nakon sljedeće sezone i još nije postignut dogovor u produženju. Topnici bi se tako mogli odlučiti prodati zvijezdu iz Gabona prije nego što ode bez odštete iz kluba a Barcelona, Inter i Chelsea također prate razvoj situacije.

Sadio Mane i Roberto Firmino na treningu Liverpoola sa novim frizurama!

Juve je navodno zainteresiran za ponovno ujedinjenje glavnog trenera Maurizia Sarrija s veznjakom Jorginhom u Torinu – paru koji su zajedno radili u Chelseaju i Napoliju. Jorginho se pojavio kao moguća zamjena Miralemu Pjaniću, koji je povezan s transferom u Barcelonu i a zadnjih dana se kao kandidat pojavio i Paris Saint-Germain.

Liverpool želi ovog ljeta prodati Xherdana Shaqirija, Harryja Wilsona i Marka Grujića kako bi sakupili sredstva za kvalitetno pojačanje, tvrdi The Athletic. Redsi žele osloboditi plaće i osigurati prostor u ekipite bi tada trebali krenuti po napadača RB Leipziga Tima Wernera.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!