NaslovnicaVijestiTransfer glasine: PSG dovodi pojačanje iz Tottenhama, zvijezda napušta Juventus, Chelsea dovodi...

Transfer glasine: PSG dovodi pojačanje iz Tottenhama, zvijezda napušta Juventus, Chelsea dovodi pojačanje iz Barcelone!

Zimski prijelazni rok u Engleskoj, Njemačkoj, Francuskoj, Španjolskoj i Italiji je otvoren i završava se tek 31. siječnja. U Francuskoj i Španjolskoj traje do ponoći posljednjeg dana ovog mjeseca, a u Njemačkoj i Italiji do šest i osam sati navečer. Donosimo vam nekoliko najzanimljivih transfer glasina za danas.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Aubameyang želi u Aziju?

Engleski mediji pišu kako je saudijski Al Hilal poslao ponudu za posudbu Pierre-Emericka Aubameyanga do kraja sezone i navodno su spremni preuzeti cijelu njegovu plaću od 350.000 funti tjedno.

Juventus dovodi Dušana Vlahovića

Juventus je krenuo po Dušana Vlahovića, javljaju talijanski mediji i glavni cilj im je oteti srpskog reprezentativca od Arsenala i Tottenhama. Juventus je već poslao prvu ponudu koja iznosi 35 milijuna eura plus Dejana Kulusevskog.

Chelsea želi zvijezdu Barcelone

Plavci su zainteresirani za dovođenje Ousmanea Dembelea, javljaju engleski mediji. 24-godišnjak nije potpisao novi ugovor sa Barcelonom, pa ga je klub odlučio otpisati i prodati prije nego što mu ugovor istekne na ljeto.

Zvijezda napušta Juventus?

Talijanski mediji pišu da su Chelsea, Barcelona i Bayern u utrci za potpis zvijezde Juventusa Matthijsa de Ligta. 22-godišnjak navodno nije zadovoljan u Seriji A zbog loših rezultata Juventusa i činjenice da su daleko od forme u kojoj su nekad bili. Potencijalni kupac će morati platiti oko 65 milijuna eura.

PSG dovodi pojačanje iz Tottenhama

Francuski mediji javljaju da PSG želi dovesti Tanguyja Ndombelea iz Tottenhama. Navodno je igrač otpisan od strane Atnonija Contea, dok bi ga PSG doveo na posudbu do kraja sezone.

[SPECIJALNA PROMOCIJA] Otvori račun za klađenje i uzmi besplatnih 25€ besplatnih bonus kredita dobrodošlice za nove igrače

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!