NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: PSG ipak prodaje Neymara, Wenger dobio ponudu za nastavak karijere,...

TRANSFER GLASINE: PSG ipak prodaje Neymara, Wenger dobio ponudu za nastavak karijere, West Ham kupuje reprezentativca Hrvatske

Na Otoku je već počeo prije nekoliko sedmica, a u većini ostalih evropskih zemalja počeo je početkom jula. Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

TRANSFER GLASINE

Paris Saint-Germain više ne izgleda toliko uvjereno u namjeri da zadrže Neymara ukoliko u klub stigne velika ponuda Real Madrida za brazilsku zvijezdu, izvještava Mundo Deportivo. Predsjednik Real Madrida Florentina Pereza misli velika ponuda za Neymara može zadovoljiti potrebe novog šeaf PSG-a Thomas Tuchel koji će iskoristit novac kako bi pojačao više pozicija u svojoj ekipi. Jedini PSG igrač koji se smatra neodoljivim u PSG-u je Kylian Mbappe.

>> Iz Rome stiglo objašnjenje zašto su prodali Alissona Liverpoolu

Arsene Wenger glavni je izbor japanskog nogometnog saveza da preuzme posao za treniranje A reprezentacije ove držaave, izvijestio je Daily Mail. Wenger je već trenirao u Japanu klub Nagoya Grampus Eight prije dolaskaa u Arsenal i ostao je veoma popularan trener u ovoj zemlji.

[su_bet365_100bonus]

West Ham želi preteći rivala Premier lige Everton u potrazi za potpisom braniča Hrvatske Domagoja Vide, ejavlja turski portal Milliyet.com. Čekićari su poslali ponudu za Besiktas od 20 milijuna funti (26 milijuna dolara) za Vidu a u Besiktasu su spremni da ga prodaju za taj iznos.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!