NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: PSG do kraja roka dovodi jednog od ovih lijevih bekova,...

TRANSFER GLASINE: PSG do kraja roka dovodi jednog od ovih lijevih bekova, Juventus želi Zidanea, Dortmund kupuje u Liverpoolu

U Engleskoj je već završen, ali u istalim najjačim ligama u Evropi još uvijek se kupuje. Desetak dana klubovi će imati priliku da pojačaju svoje redove i popune eventualne praznine koje su nastale uslijed odlazka nekog igrača. Deset dana je pred nama i deset dana vrmena da se desi još neki spektakularni transfer, što je teško za očekivati s obzirom da najveći potrošači, Englezi, više ne mogu kupovati.

Paris Saint-Germain želi potpisati novog lijevog beka prije kraja kolovoza i trenutno na radaru imaju na pet opcija, izvještava Le10Sport. Nakon što je propao transfer Alexa Sandra u Parizu su napravili popis želja na kojem se nalaze: Filipe Luis, Juan Bernat, Ricardo Rodriguez, Danny Rose i Wendell.

>> Ronaldo: Moj odlazak u Juventus predodredilo je OVO!

Bivši šef madridskog Reala mogao bi se vratiti i udružiti snage sa Cristiano Ronaldom u Torinu koji se nada da će sljedeće sezone imenovati Zinedine Zidane kao novog trenera, izvještava El Pais. Massimiliano Allegri u klubu je već četiri sezone, od kojih je u svakoj osvoio naslov Serie A, ali u klubu smatraju kako im je potrebna promjena.

[su_poker]

Liverpool neće dopustiti Borussiji Dortmundu da posudi Divock Origija bez obvezne kupnje na kraju sezone, javlja The Telegraph. Klubovi su i pregovor oko napadača, a Dortmund se nada da će u Bundesligu vratiti Origija na jednogodišnju posudbu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!