NaslovnicaVijestiTransfer glasine: PSG kupuje nogometaša Barcelone, tri nogometaša napuštaju Real, Willian se...

Transfer glasine: PSG kupuje nogometaša Barcelone, tri nogometaša napuštaju Real, Willian se seli u Španiju

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

PSG još jednom planira kupovati u Barceloni ovog ljeta, jer francuskim klub želi da u Francusku vrati Ousmane Dembelea, javlja Don Balon. Thomas Tuchel, koji će ovog ljeta vrlo vjerovatno preuzeti PSG, već je surađivao sa Dembeleom u Dortmundu te je zbog tga stavio Francuza na svoj popis želja. Lionel Messi također je dao svoj blagoslov za taj transfer, a argentinski as vjeruje da će Antoine Griezmann biti bolja opcija od Dembelea.

>> Frank Lampard upozorio Wengera na samo jednog igrača Atletico Madrida

Isco, Gareth Bale i Mateo Kovačić spremni su napustiti Real Madrid nakon ove sezne, izvještava Don Balon. Isco  će vrlo vjerovatno postati članom Manchester Cityja a Bale će biti dio transfera prema kojem bi Harry Kane prešao u Real dok konačno odredište Kovačića još nije poznato.

[su_champions_league]

Barcelona već neko vrijeme prati fenomenalno krilo Chelseaja Williana a u njemu vide rezervnu opciju, ako klub ne uspije dovesti Antoine Griezmanna iz Atletica Madrida, piše Don Balon. Brazilac bi koštao oko 50 milijuna eura, mnogo manje od francuskog napadača koji u Atleticu navodno ima klauzulu od 200 milijuna dolara.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!