NaslovnicaVijestiTransfer glasine: PSG spreman prodati Neymara, Filipe Luis na putu za Francusku,...

Transfer glasine: PSG spreman prodati Neymara, Filipe Luis na putu za Francusku, Arsenal doveo defanzivca

Uskoro počinje ljetni transfer rok a već je završeno nekoliko vewlikih transfera u kojima je glavnu ulogu imao Real Madrid. Za očekivati je da se Realu pridruže i ostali velikani koji će eventualnom kupovinom pojačati svoju momčad. Ludnica počinje!

Neymar objelodanio planove

Paris Saint-Germain spreman je ovog ljeta prodati najveću zvijezdu Neymara ako primi ozbiljnu ponudu za njega, prenosi L’Equipe. Brazilac je, kako se izvješćuje, predmet interesa bivšeg kluba Barcelona i njihovog najvećeg rivala Real Madrida, ali obje strane morale bi isplatiti više od 222 milijuna eura koje je platio PSG 2017 godine. Navodi se kako se u Parizu više ne može tolerisati njegovo bahato ponašanje.

Čeferin najavio promjene u odabiru domaćina finala Lige prvaka

Lyon je počeo razgovore o dovođenju defanzivca Atletico Madrida Filipe Luisa nakon što mu istekne ugovor sa madridskim klubom, javlja L’Equipe. Brazilcu ugovor na Wanda Metropolitanu istječe krajem lipnja, a Lyon je jedan od brojnih klubova koji se zanimaju a tu su još Flamengo, Barcelona i Monaco.

Arsenal je vrlo blizu potpisa talentiranog defanzivca Saint-Etiena, Williama Salibe, javlja L’Equipe. Osamnaestogodišnjak se dogovorio s Topnicima na petogodišnji a sve što je još preostalo su pregovori s Francuskim klubom, koji bi zahtijevali od Arsenala da igrača vrate na jednogodišnju posudbu, što ne bi trebao biti problem.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!