NaslovnicaVijestiTransfer glasine: PSG želi nogometaša Evertona, Ndombele se seli u Italiju za...

Transfer glasine: PSG želi nogometaša Evertona, Ndombele se seli u Italiju za 80 miliona eura, Bayern ne odustaje od napadača

Konačno je počeo zimski transfer rok, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Evertonov veznjak Idrissa Gueye označen je kao glavna meta za ekipu Paris Saint-Germaina, tvrdi L’Equipe. Francuska ekipa traži novog defanzivnog veznjaka kako bi pojačala svoj sastav i u reprezentativcu Senegala vide dobru opciju. Međutim, prvaci Ligue 1 također prate nogometaša Zenita Leandro Paredesa, kao i Juliana Weigla iz Borussie Dortmund.

LIVERPOOL USKORO OBJAVLJUJE: Odlične vijesti za sve navijače Redsa!

Juventus je zakazao sastanak s agentom Lyonove zvijezde Tanguy Ndombelea, izvještava Sky Sport Italia. Manchester City i Barcelona već neko vrijeme pokazuju zanimanje za 22-godišnjeg veznjaka, ali Lyon ne ide ispod zacrtane cijene od 80 milijuna eura. Juventus ga prati već neko vrijeme i spreman je održati početne razgovore s njegovim predstavnicima kako bi ga namamio u Italiju.

Bayern München se vratio s poboljšanom ponudom što se tiče plate u ugovoru u pokušaju da dovedu nogometaša Chelseaja Callum Hudson-Odoi, tvrdi Sun. Bundesligaški klub spreman je ovom mladići platiti 85.000 funti tjedno, s obećanjem da bi pri dolasku u klub odmah dobio priliku u prvoj ekipi.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!