NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Pulišić odbio Chelsea jer želi u ovaj klub, Chicharito se...

Transfer glasine: Pulišić odbio Chelsea jer želi u ovaj klub, Chicharito se seli u Španiju, Under na meti velikana iz Engleske

Mjesec dana ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Christian Pulisic bi se radije pridružio Liverpoolu nego londonskoj ekipi Chelseaja, javlja Evening Standard. Nogometaš Dortmunda prema svim najavama uskoro će napustiti ovu ekipu, te će njegov budući poslodavac morati platiti naknadu od oko 80 miliona eura za njegove usluge.

ZVIJEZDA JUVENTUSA ZA 85 MILIJUNA FUNTI STIŽE U UNITED: Ronaldo će im pomoći da ga dovedu!

Real Sociedad i Valencia su ekipe koje u svojim redovima žele vidjeti napadača West Hama Javiera Hernandeza, javlja El Gol Digital. Meksički reprezentativac je nedavno otkrio da se želi vratiti u Španjolsku jednog dana nakon nezaboravne sezone u Real Madridu tijekom sezone 2014/15.

Arsenal vodi utrku za nogometaša Rome Cengiz Undera, piše časopis Mirror. Topnici će voditi borbu sa Tottenhamom oko reprezentativca Turske a njihovi skauti pratili su ovog nogometaša u sinošnjem susretu Rome i Intera.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!