NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Gueye na meti engleskog velikana, Raiola završava transfer Pogbe, Bale...

Transfer glasine: Gueye na meti engleskog velikana, Raiola završava transfer Pogbe, Bale može napustiti Real ali za 175 miliona

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Vezni igrač Evertona Idrissia Gueye je igrač kojeg ekipa Manchester Uniteda zeži da dovede ovog ljeta jer u njemu vide zamjenu za Andera Herreru, javlja Evening Standard. Nakon isteka ugovora na kraju sezone, Herrera će napustiti Old Trafford a trenutno pregovora sa ekipm PSG-a.

JOSE MOURINHO PRIZNAO: Evo koji klub bi mogao preuzeti na kraju sezone!

Agent Paul Pogbe, Mino Raiola, pregovara s Realom oko transfera za svog klijenta, navodi Le10Sport. Veznjaka iz Manchestera Uniteda smatra se da je zainteresiran za odlazak na Santiago Bernabeu ovo ljeto kako bi se pridružio svom sunarodnjaku Francuzu Zinedinu Zidanu. Raiola traži proviziju od 18 milijuna eura za transfer svog klijenta, kao i garanciju da će Pogba uvijek biti među tri najbolje plaćena igrača u Madridu.

Real Madrid želi prodati Gareth Balea ovog ljeta ako pronađu kupca koji je spreman platiti 175 milijuna eura koje klub želi za njega. AS izvještava da su Manchester United i Bayern München dva kluba s najvećim interesom i da će španjolski giganti dopustiti igraču da odluči kamo ide, sve dok im je tražena cijena ispunjena.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!