NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Ramsey ponuđen velikom rivalu Arsenala, United nudi veliki novac za...

Transfer glasine: Ramsey ponuđen velikom rivalu Arsenala, United nudi veliki novac za vezngo igrača, Kluivert pred velikim transferom

Prvenstva u najjačim ligama trebaju da se nastave svaki čas. Nijemci već igraju punom parom, Francuzi su završili prvenstvo, dok se ostale tri lige vraćaju u narednom mjesecu. Kraj ligaških takmičenja znači jednu stvar – fokus na transfer rok, koji bi mogao biti jedna od najzanimljivih u zadnje vrijeme s obzirom na okolnosti u kojima se nalazimo.

Aaron Ramsey zbog

Juventus želi ovog ljeta da se riješi bivšeg veznjaka Arsenala Aarona Ramseyja i ponudio je reprezentativca Velsa, ekipi Tottenhama, javlja The Sun. Juve želi napraviti financijsko osvježenje nakon koronavirusa, a Ramsey bi mogao biti žrtvovan. Budući da Spursi također imaju  poteškoća u ovom trenutku, možda će morati smanjiti proračun da bi doveli igrača koji je nastupao za najvećeg rivala ekipu Arsenala.

David Silva pronašao novi klub: Nakon 10 godina napušta Manchester City!

Manchester United spreman je žrtvovati Andreasa Pereiru u potrazi za veznjakom Ajaxa Donnyjem van de Beekom, prenosi Star. Ako Crveni đavoli krenu po Nizozemca, vjerojatno će okončati potjeru za Kaijem Havertzom iz Bayer Leverkusena. Newcastle, Everton i West Ham navodno su zainteresirani za Pereiru, koji nije zadovoljan minutažom na Old Traffordu.

Roma će tražiti Henrikh Mkhitaryana kao dio Arsenalove ponude za transfer Justina Kluiverta, prenosi The Sun. 21-godišnji krilni igrač procijenjen je na 36 milijuna funti, a Mkhitaryan koji bi se trebao preseliti u Romu mogao bi značajno sniziti iznos za transfer. Golman Southamptona Fraser Foster također je povezan s mogućim prelaskom na Emirates.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!