NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real i Juve prave veliku razmjenu nogometaša, PSG kreće u...

Transfer glasine: Real i Juve prave veliku razmjenu nogometaša, PSG kreće u London po veznjaka, Barca dovodi mlaadog napadača

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

Real Madrid je spreman krenuti u borbu za dovođenje Juventusove zvijezde Paulo Dybale, ali će morati u Torino poslati dva igrača i oko 20 milijuna eura ukoliko ga zaista žele dovesti. Don Balon tvrdi da su europski prvaci vidjeli 25-godišnjaka kao idealnu opciju za poboljšanje napada, ali Juve ga ne želi pustiti lako te za njega zahtijevaju Isca, Marcela i novac.

Manchester United sprema ponudu od 80 miliona eura za jednog od najtalentiranijih veznjaka na svijetu!

Paris Saint-Germain će ponovno ponovo krenuti u akciju dovođenja veznjaka Chelseaja N’Golo Kantea na kraju sezone, tvrdi Le10 Sport. Francuska zvijezda nedavno je potpisala novi ugovor sa ekipom iz Premier lige, ali PSG vjeruje da još uvijek imaju šansu da ga dovedu na Park prinčeva.

Barcelona je spremna natjecati se s Manchester Unitedom, Chelsea i Realom za potpisivanje Joao Felixa, javlja  Mundo Deportivo. 19-godišnji napadač Benfice privukao je pozornost nekoliko vrhunskih europskih ekipa nakon fenomenalnih partija u portugalskoj ligi, u kojoj je postigao osam golova u 22 nastupa.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!