NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Real imenovao potencijalne kandidate za zamjenu Ronalda, Liverpool dovodi novo...

TRANSFER GLASINE: Real imenovao potencijalne kandidate za zamjenu Ronalda, Liverpool dovodi novo pojačanje, City doveo nogometaša od 60 miliona funti

Na Otoku je već počeo prije nekoliko sedmica, a u većini ostalih evropskih zemalja počeo je početkom jula. Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

TRANSFER GLASINE

Real Madrid namjerava u klub dovesti Neymara, Kyliana Mbappea i Edena Hazarda kao potencijalne zamjene za Cristiana Ronalda, piše Sports Illustrated. Europski prvak izgubio je Ronalda koji je otišao u Juventus u transferu vrijednom najmanje 100 milijuna eura u utorak, ostavljajući veliku rupu u njihovom napadu, koji će Kraljevi što prije popuniti sa nekom velikom zvijezdom.

>> Ronaldo u oproštajnom pismu otkrio zašto je napustio Real

Liverpool je započeo razgovore sa Stoke Cityom zbog transfera za Xherdana Shaqiria, piše The Telegraph. 26-godišnjak traže novi klub nakon Stokeovog ispadanja iz Premier lige, a Redsi se nadaju da će uspjeti pojačati svoje opcije u napadu s švicarskim reprezentativcem. Shaqirijeva otkupna klauzula iznosi oko 13 milijuna funti.

[su_bet365_koeficijenti]

Manchester City je posao vrijedan 60 milijuna funti potpisivanjem Riyada Mahreza iz Leicestera. 27-godišnje krilo pridružit će se prvacima Premier lige u petogodišnjem ugovoru, a transfer je konačno završen jer je City već nekoliko puta bio veoma blizu njegovog dovođšenja no nisu us0pjeli pronaći zajedničku riječ sa Leicesterom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!