NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real Madrid dovodi napadača iz Manchestera, Bale se vraća na...

Transfer glasine: Real Madrid dovodi napadača iz Manchestera, Bale se vraća na Otok, Inter želi defanzivca Atletica

Pred nama je nikad zanimljiviji transfer rok, u kojem bi moglo pasti nekoliko rekorda što se tiče visine obeštećenja za pojedine igrače. Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Real Madrid priprema ponudu od60 milijuna funti kako bi vratio Sergia Aguera u La Ligu, javlja Don Balon. City je spreman prodati svog najboljeg strijelca u historiji ukoliko uspiju dovesti Alexis Sancheza iz Arsenala, te bi na taj način ekipi Zinedina Zidanea otvorio vrata za transfer  napadača Argentine.

[su_bonus]

Manchester United po treći put pokušava da dovede krilnog napadača Real Madrida Garetha Balea, javlja Mirror. U izvješću se navodi da su u Madridu umorni od Baleovih ozljeda, dok su Crveni đavoli uvjereni da menadžer Jose Mourinho može kontorlisati povrede zvijezde Walesa te da njegovu fizičku spremnost može vratiti na nivo Premier lige.

>> Barcelonina alternativa za Coutinha: Bivša zvijezda Real Madrida na putu ka Nou Campu

Međutim, United će morati poslati ponudu od 85 milijuna funti isto onoliko koliko je Real platio Tottenhamu, budući da trenutni ugovor sa Realom Baleu traje do 2022. godine.

[su_bet365_app]

Inter Milan želi potpisati braniča Atletico Madrida Jose Maria Gimeneza na kraju sezone, izvještava Corriere dello Sport. Gimenez u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu od 65 milijuna eura, ali u Inter se nadaju kako će postići dogovor o transferu 22-godišnjaka ukoliko u transfer uključe bivšeg igrača Jorgandžija, Mirandu.Reprezentativac Urugvaja također je povezan s Interovim rivalima Juventusom i Romom, te klubovima iz Premier lige, Liverpoolom i Manchester Unitedom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!