NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real Madrid pronašao golmana u Italiji, Valencia kupuje u Bayernu,...

Transfer glasine: Real Madrid pronašao golmana u Italiji, Valencia kupuje u Bayernu, Umtiti na meti velikana iz Engleske

Nakon mjesec dana ludnice na transfer tržištu, od februara je sve mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo veme neke od najzanimljivijih transfer glasina.

Transfer glasine

Real Madrid bacio je udicu na golmana Rome i reprezentacije Brazila Alissona, jer u klubu žele da imaju novog vratara pred početak sljedeće sezone, tvrdi Mundo Deportivo. 25-godišnjak je ove sezone igrao odlično u Serie A i navodno je privukao interes Liverpoola u januaru mjesecu. Međutim, Brazilac je zapao za oko ljudima iz Reala koji su pored njega dovođeni u vezu još s Davidom de Geom i Thibaut Courtoisom, ali izgleda da je Alisson najbliži Santiago Bernabeu.

>> Edin Džeko napokon progovorio o propalom transferu u Chelsea

Valencia razmišlja o slanju ponude za igrača Bayerna, brazlskog beka Rafinhe, javlja SuperDeporte. 32-godišnjak, koji je u Bayernu još od 2011. godine, na kraju sezone ostaje bez ugovora a Bavarci se još nisu odlučili da li će mu ponuditi produljenje. Međutim, on bi mogao uskoro dobiti ponudu iz Španjolske, budući da su Valenciji u potrazi za desnim bekom u njemu vidjeli idealnog igrača za klub.

[su_bonus]

Jose Mourinho se nada kako će ovog ljeta uspjeti dovesti Samuel Umtitia iz Barcelone, izvještava Don Balon. Barca je zaustavila pregovore oko novog ugovora s 24-godišnjim središnjim braničem i Manchester United se nada da će ga zbog toga uspjeti privući na Old Trafford s unosnom ponudom. Umtiti ima klauzulu od 60 milijuna eura u njegovu ugovoru, a Unitedu ne bi imali problema za finansiranje tog transfera.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!