NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real pripremio ponudu koju PSG neće moći odbiti, Courtois ne...

Transfer glasine: Real pripremio ponudu koju PSG neće moći odbiti, Courtois ne želi Neymara u ekipi, Bayern na ljeto troši ogroman novac

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

Real Madrid će svim silama pokušati dovesti Neymara iz Pariz Saint-Germaina za kojeg će parižanima ponuditi Karima Benzemu i 120 milijuna eura, tvrdi Don Balon.
Predsjednik Reala Florentino Perez već neko vrijeme sanja o ponudi za Brazilca, koji je navodno nezadovoljan u Francuskoj.

STATISTIKA NE LAŽE: Karim Benzema ove sezone bolji i od Cristiana Ronalda!

Vratar Real Madrida Thibaut Courtois potvrdio je da bi radije vidio belgijskog nogometaša Edena Hazarda u u Realu nego Neymara. Oba nogometaša su trebali u paketu stići u Real koji ipak nije imao dovoljno finansija da realizuje transfere u jednom roku, “Ja bih, naravno, izabrao Edena. Stvarno mi se sviđa, ali izbor je na upravi kluba ”, rekao je.

Ekipa Bayerna ovo ljeto će potrošiti više od 200 miliona eura za obnovu ekipe, javili su iz minhenskog kluba. Nije poznato da li je u tu cifru uračunat transfer Pavarda ali i Hernandeza iz Atletica. Bavarci će na ljeto krenuti po Wernera, Havertza i Hudson Odoioa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!