NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real prodaje Ronalda, Harry Kane postaje drugi najskuplji nogometaš u...

Transfer glasine: Real prodaje Ronalda, Harry Kane postaje drugi najskuplji nogometaš u historiji, Barca kupuje veznjaka Monaca

U toku je jedan od najzanimljivijih transfer rokova. Prošlo je pola mjeseca od odvorenja nogometne pijace i klubovi su već potrošili ogromne svote novca, a oni pravi i veliki transferi tek treba da se dogode. Klubovi nemilice troše ogromne svote novca u nadi da će na taj način doći do željenih rezultata i trofeja.

Transfer glasine

Ćelnici Real Madrida saopštili su Cristianu Ronaldu da je slobodan pregovarati sa drugm klubovima ovog ljeta, javlja Eurosport. Blancosi planiraju rekonsturisati ​​svoje redove nakon veoma loše sezone i spremni su se odreći svoje najveće zvijezde. Petorostruki dobitnik Zlatne lopte, spominje se u kontekstu povrataka u Manchester United ili prelasku u Paris Saint-Germain.

>> Uprava Manchester Uniteda šokirana: Evo što Paul Pogba traži nakon dolaska Alexis Sancheza

Real Madrid je spreman učiniti Harryja Kanea drugim najskupljim nogometašom u historiji, piše The Sunday Times. Blancosi već neko vrijeme prate englesku reprezentativnu zvijezdu a navodno su spremni poslati 200 milijuna eura Tottenhamu u nastojanju da ga odvedu u Španjolsku.

[su_live_koeficijenti_v2]

Veznjak Monaca Thomas Lemar spreman je zanemariti interese Arsenala i Liverpoola nakon što je saznao za interes Barcelone za njegove usluge, tvrdi The Sunday People. Francuski reprezenativac povezan je s klubovima iz Premier lige još od prošlog ljeta, ali sada želi napraviti novo poglavlje u svojoj karijeri i to u La Ligi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!