NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real šalje ponudu za Salaha koja se ne odbija, Icardi...

Transfer glasine: Real šalje ponudu za Salaha koja se ne odbija, Icardi ponuđen klubu iz Premier lige, velikani iz Londona žele nogometaša Saprtaka

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Real Madrid se nada da će uspjeti dovesti Mohameda Salaha iz Liverpoola tako što će im ponuditi Garetha Balea i Keylora Navasa, javlja Diario Gol. Blancosi žele potpisati Egipatsku zvijezdu ovog ljeta nakon njegove senzacionalne sezone s Redsima, ali su naišli na prepreku zbog njegove cijene od 200 milijuna eura. Finalist Lige prvaka nada se kako će, uključujući  u transfer zvijezdu Walesa i vratara Kostarike, dobiti Salaha.

>> Mourinho šalje zvijezdu na posudbu kako bi napravio mjesta za šokantan transfer!

Interov napadač Mauro Icardi nalazi se na izlaznim vratima kluba. Kontraverzni agent Mino Raiola uspostavio je kontakt s Manchester Unitedom zbog mogućeg trenasfera, izvještava Corriere dello Sport. 25-godišnjak privukao je dosta interesa s njegovim nastupima tijekom posljednjih sezona i sa postignutih 27 golova u ovoj sezoni Serie A. United je zainteresiran, ali će naići na veliku konkurenciju u vidu Real Madrida i Paris Saint-Germaina. Napadač u ugovoru ima otkupnu klauzulu od 110 milijuna eura.

[su_champions_league]

Chelsea, Tottenham i Everton pokazali su interes za veznjaka Spartak Moskve Fernanda, javlja The Sun. 26-godišnja Brazilac impresionirao je ove sezone, pomažući Spartaku da se domogne druge pozicije u Premier ligi Rusije. Spartak je procjenio vrijednost Fernanda, kojeg također prati Sevilla i Atletico Madrid, na 22 milijuna funti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!