NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real spremio 70 miliona za veznjaka iz Serie A, Arsenal...

Transfer glasine: Real spremio 70 miliona za veznjaka iz Serie A, Arsenal donio odluku o Aubameyangu, United kupuje mladu “gol mašinu”

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Aubameyang oborio

Real Madrid planira na ljeto poslati ponudu od 70 milijuna eura za veznjaka Napolija Fabiana Ruiza – javlja Calcio Mercato. Blancosi se nadaju da će ova ponuda biti dovoljna da se u borbi za Španca pobjedi Manchester City i Barcelona koji ga također žele u svojim redovima.

Barcelona dovodi još jedno pojačanje iz Liverpoola, ali ga mora platiti 225 milijuna funti!

Arsenal razmišlja o prodaji Pierre-Emericka Aubameyang ovog ljeta, javlja Daily Mail. Ugovor Gabonskog napadača istječe krajem sljedeće sezone, i iako su Topnici spremni započeti pregovore s njim, čini se da on ne želi potpisati novi ugovor a Arsenal ga ne želi izgubiti besplatno.

Manchester United i Arsenal prate napadača Genta Jonathana Davida, prenosi HLN. David se povezuje sa dosta klubova, a Everton, Porto, Ajax, Inter, Lyon, Borussia Dortmund i Bayer Leverkusen objavili su kako prate igrača već neko vrijeme. Ukoliko se odluče za prodaju, Gent ga neće pustiti ispod 25 miliona koliko su dobili prodajom Wesleya u Aston Villu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!