NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real i United mijenjaju dvije velike zvijezde, Aston Villa oborila...

Transfer glasine: Real i United mijenjaju dvije velike zvijezde, Aston Villa oborila klupski rekord, Ceballos bira između dva kluba

Zvanično je počeo ljetni transfer rok a već je završeno nekoliko velikih transfera u kojima je glavnu ulogu imao Real Madrid. Za očekivati je da se Realu pridruže i ostali velikani koji će eventualnom kupovinom pojačati svoju momčad. Ludnica počinje!

Real Madrid nastoji uključiti Garetha Balea u eventualni transfer Paul Pogba iz Manchester Uniteda ovog ljeta. Marca tvrdi da je španjolska strana “spremna” staviti veškog reprezentativca u bilo koji posao za francusku zvijezdu s obzirom da je izgubio mjesto u ekipi Zinedine Zidanea. Sa druge strane u Unitedu su već nekoliko puta pokušai dovesti Balea, ali bez uspjeha.

LEGENDARNI VIDIĆ SE VRAĆA U UNITED: Evo koju funkciju će preuzeti!

Novi Premierligaš Aston Villa pojačala je svoj sastav potpisivanjem brazilskog napadača Wesleya Moraesa u rekordnom transferu za klub od 22 milijuna eura. Brazilac je stigao iz belgijskog Cluba Brugge. Transfer je već renije dogovoren između dva kluba, ali je službeno objavljen tek nakon što je u utorak osigurana radna dozvola, prenosi Goal.

Dani Ceballos će ovog ljeta napustiti Real Madrid te otići na posudbu u Tottenham ili Milan, jer su ova dva kluba zainteresirana za njegove usluge, javlja El Transistor. Veznjak je postigao dva pogotka za Španjolsku na nedavno zavšenom evropskom prvenstvu za mlade gdje je bio jedan od najboljih igrača. Ceballos je upisao 56 nastupa za Real Madrid, pridruživši se klubu iz Real Betis 2017. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!