NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real za Pogbu nudi dva nogometaša, Kovač ponovo na trenerskoj...

Transfer glasine: Real za Pogbu nudi dva nogometaša, Kovač ponovo na trenerskoj stolici, Bruno Fernandes napušta Sporting

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još više od mjesec dana.

PAUL POGBA RAZOČARAO

Manchester Unitedu će se ponuditi Jamesa Rodrigueza i Mariana Diaza u sklopu ponude koju bi trebali poslati za Paula Pogbu, izvještava El Desmarque. Francuski internacionalac i dalje je povezan s prelaskom u Real, a divovi iz Španije žele omekšati Crvene đavole uključivanjem dva igrača u transfer paket.

UNITED I LIVERPOOL IZVISILI: Jadon Sancho ne želi u Englesku – otkrio u koji klub želi otići na ljetnom prijelaznom roku!

Bivši trener minhenskog Bayerna Niko Kovač, koji je nedavno razriješen dužnosti u bavarskom klubu, trebao bi sljedećeg ljeta preuzeti kormilo Herthe iz Berlina, javlja Kicker. Ante Čović je ostao bez posla a zamijenio ga je Jurgena Klinsmanna do kraja sezone, ali tvrdi se da je Kovač na vrhu liste želja kluba i u njemu vide dugoročno riješenje.

Zvijezda Sportinga, Bruno Fernandes još uvijek bi mogao biti dostupan za transfer ukoliko cijena bude odgovarajuća, prenosi Record. Manchester United i Tottenham žele nogometaša koji je nedavno potpisao novi ugovor sa svojim klubom, koji navodno uključuje otkupnu klauzulu od 85 milijuna funti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!