NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real želi ponajboljeg igrača Premier lige, Chelsea troši 85 miliona...

Transfer glasine: Real želi ponajboljeg igrača Premier lige, Chelsea troši 85 miliona eura na veznjaka Leverkusena, Liverpool na ljeto prodaje četiri nogometaša

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Sadio Mane savjetovao

Real Madrid će od ovog ljeta krenuti u lov na Sadio Manea, prenosi Mirror. Liverpool neće vjerojatno prodati svog napadača i možda najboljeg igrača, koji je posljednjih godina bio važan za klub. No, u Realu vjeruju da bi ponuda od 140 milijuna funti mogla biti interesantna ekipa sa Anfielda.

UEFA pronašla novi termin za Euro 2020: Igraće se u prosincu?!

Chelsea je spreman oboriti klupski rekord kak bi doveo Leona Baileya, tvrdi Express. Zvijezda Bayerna Leverkusena privukla je pažnju Liverpoola, Arsenala i Manchester Uniteda, kao i Chelseaja. No, Londončani se nadaju da će prvi poslati ponudu vrijednu 85 milijuna funti uoči ljetnog prijelaznog roka što bi trebalo biti dovoljno za njegov transfer.

Liverpool je ovog ljeta spreman na odlazak najmanje četvorice igača iz prvog tima. Prema Liverpool Echu, Xherdan Shaqiri, Dejan Lovren, Adam Lallana i Nathanial Clyne spremni su napustiti Anfield. Redsi se nadaju da će smanjiti račun za plaće i prikupiti dodatna sredstva za potencijalne nove potpise.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!