NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Ronaldo izrazio želju da napusti Real Madrid, Ozil se vraća...

Transfer glasine: Ronaldo izrazio želju da napusti Real Madrid, Ozil se vraća u Španiju, United dovodi pojačanje iz Atletica

Pred nama je nikad zanimljiviji transfer rok, u kojem bi moglo pasti nekoliko rekorda što se tiče visine obeštećenja za pojedine igrače. Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Cristiano Ronaldo želi napustiti Real Madrid, javlja medijska kuća Chiringuito TV iz Španjolske. Portugalac je doživio veliki pad forme a u ovoj sezoni je postiga samo jedan pogodak u La ligi.  Ronaldo je navodno spreman napustiti klub 30. lipnja, nakon što je odbio novi ugovor koji u je ponudila uprava sa Santiago Bernabeua. Zahtjev četverostrukog osvajača Ballon d’Ora za odlazak iz kluba odbio je Realov predsjednik Florentino Perez a na taj način je samo pogoršao njihov odnos.

>> Talijanska apokalipsa: Kako su talijanski mediji reagirali na ispadanje njihove reprezentacije

Atletico Madrid kontaktirao je veznjaka Arsenala Mesuta Ozila sa namjerom da ga ubjede da potpiše za Atletico naredno ljeto, javlja The Sun. Njemačkom reprezentativcu ugovor ističe na kraju sezone, a u januaru će imati mogućnost da potencijalno potpiše predugovor s novim klubom. Atletico je spreman ponuditi Ozilu plaću od 200.000 funti tjedno i značajnu naknadu za potpisivanje, iako to nije ni blizu iznosu od 330.000 £ tjedno koji su njegovi predstavnici zatražili od Arsenala. Ozil bi tako mogao obući dres najljućeg rivala Reala, te bi pokupio gnjev i uvrede navijača Reala čiji dres je nosio od 2010. do 2013. godine.

[su_tenis_live_koeficijenti]

Manchester United želi potpisati veznjka Atletica Madrida, Saul Nigueza, koji u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu od 150 milijuna eura, tvrdi The Sun. Jose Mourinho želi povećati kreativne mogućnosti u njegovoj momčadi i upravo zbog toga želi Saula dodati svojim redovima sljedećeg ljeta. Mourinho će također odbiti Atleticov interes za Anderom Herrerom, a United će iskoristiti 12-mjesečnu opciju za produženje ugovora koju u svom trenutačnom ugovoru ima ugrađen Herrera.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!