NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Ronaldo želi napustiti Real Madrid, Barcelona se riješava šest igrača...

Transfer glasine: Ronaldo želi napustiti Real Madrid, Barcelona se riješava šest igrača iz prvog tima, Herrera na meti kluba iz Španije

Pred nama je nikad zanimljiviji transfer rok, u kojem bi moglo pasti nekoliko rekorda što se tiče visine obeštećenja za pojedine igrače. Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

 Transfer glasineCristiano Ronaldo je agentu Jorgeu Mendesu rekao da započne razgovore s Paris Saint-Germainom oko mogućeg transfera Portugalca u ovaj klub, javlja španski list Diario Gol. Portugalski  reprezentativacje rekao da želi ili povećanje plate u Real Madridu ili mogućnost da napusti klub bez velike pompe ili nekog incidenta na kraju ove sezone. Ovaj list također tvrdi tvrdi da predsjednik Reala Florentino Perez nema namjeru prodati Ronalda. Uprkos tome, Ronaldo želi zadržati svoje opcije otvorene i vjeruje se kako je PSG jedini klub koji je u mogućnosti financirati transfer Ronalda.

[su_bonus]

Barcelona će se riješiti nekoliko igrača ove zime prije nego što dovedu bilo kakvo pojačanje u klub, javlja katalonski Sport. Među igračima koji su na listi za odlazak nalaze se Aleix Vidal, Andre Gomes, Denis Suarez, Gerard Deulofeu, Arda Turan i Paco Alcacer. Španjolski divovi žele smanjiti svoj budžet za plate i riješiti se nekolicine igrača prije nego što ulože više novca na tržište i dovedu nekog novog igrača.

>> Od 16 do 21 godine su bili nerazdvojni: Rio Ferdinand objasnio zašto je prestao pričati sa Frank Lampardom

Barcelona se priprema za transfer Manchester Unitedovog veznjaka Andera Herreru, javlja Don Balonu pozivajući se na izvore u Daily Expressu. Katalanski klub očito je identificirao Španjolca kao dugoročnu zamjenu za Andres Iniesta i mogao bi iskoristiti priliku te dovesti Herreru već u januaru, jer igraču Uniteda uskoro ističe ugovor sa klubom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!