NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Sane napušta City, srpski reprezentativac na meti Atletica, United primoran...

Transfer glasine: Sane napušta City, srpski reprezentativac na meti Atletica, United primoran da proda Pogbu

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Atletico Madrid prati veznog igrača Liverpoola Marka Grujića kao potencijalnu zamjenu ako se proda Rodri, tvrdi Independent. Manchester City je označio Rodria kao top metu jer u njemu vide dugoročnog nasljednika Fernandinha i – unatoč nespremnosti Diega Simeone da proda igrača koji je došao prošlog ljeta – njegova otkupna klauzula od 70 milijuna eura mogla bi biti aktivirana.

ZAMJENA ZA RAMSEYA: Arsenal dovodi bivšeg suigrača Lucasa Torreire!

Odlazak Paula Pogbe iz Manchester Uniteda već je “zakazan”, prema L’Equipeu. U izvješću se navodi da je veznjak već rekao nekim suigračima o svojoj želji da napusti klub samo tri godine nakon što se pridružio iz Juventusa. Unitedova uprava neće stajati Pogbi na putu ako stigne odgovarajuća ponuda.

Leroy Sane se danas bori za mjesto u ekipi Manchester Citya, a ispred njega u ekipi su Bernardo Silva i Raheem Sterling. Sane je dobio ponudu da produži ugovor, a engleski novinari tvrde da je u njegovom najboljem interesu da napusti City i vrati se u Bundesligu u ekipu Bayerna.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!