NaslovnicaVijestiZAMJENA ZA RAMSEYA: Arsenal dovodi bivšeg suigrača Lucasa Torreire!

ZAMJENA ZA RAMSEYA: Arsenal dovodi bivšeg suigrača Lucasa Torreire!

Kako izvještavaju talijanski i engleski mediji, Arsenal će u predstojećem ljetnom prelaznom roku pokušati dovesti veznjaka Sampdorije Dennisa Praeta.

Arsenal dovodi Praeta

Belgijski reprezentativac je bio meta bivšeg trenera ‘Topnika’ Arsenea Wengera nakon što je impresionirao protiv londonskog kluba u dresu Anderlechta u Ligi prvaka prije pet godina.

On od 2016. godine igra u Sampdoriji, gdje je činio sjajan vezni duo sa Lucasom Torreirom prije nego što je Urugvajac stigao na Emirates nakon Svjetskog prvenstva prošlog ljeta. Novine Corriero dello Sport navode kako je Unai Emery dao zeleno svjetlo za njegov dolazak, a transfer bi trebao iznositi oko 20 miliona eura.

Njegovom timu je potrebno pojačanje u veznom redu, s obzirom da je potvrđen odlazak jedne od najvećih zvijezda Aarona Ramseya, koji će na kraju sezone otići u Juventus. Pored njega, klub bi mogao napustiti i Mohamed Elneny, dok je i Granit Xhaka nedavno priznao kako će razmisliti o svojoj budućnosti na kraju sezone.

S druge strane, Emery ne planira zadržati ni Denisa Suareza, koji je u klubu na posudbi iz Barcelone, te je nastupio samo šest puta otkako je stigao u januaru, i svaki put je u igru ulazio sa klupe, a trenutno je povrijeđen.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!