NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Šest igrača napušta Chelsea, PSG zamjenu za Cavanija pronašao u...

Transfer glasine: Šest igrača napušta Chelsea, PSG zamjenu za Cavanija pronašao u gol mašini Dortmunda, Milan ne može zadržati Hernandeza

Prvenstva u najjačim ligama trebaju da se nastave svaki čas. Nijemci već igraju punom parom, Francuzi su završili prvenstvo, dok se ostale tri lige vraćaju u narednom mjesecu. Kraj ligaških takmičenja znači jednu stvar – fokus na transfer rok, koji bi mogao biti jedna od najzanimljivih u zadnje vrijeme s obzirom na okolnosti u kojima se nalazimo.

Chelsea očajnički želi prodati brojne igrače kako bi mogli dovršiti još potpisa tijekom ljeta, tvrdi The Sun. Timo Werner i Kai Havertz su glavne mete Chelseaja, Frank Lampard dao je klubu zeleno svjetlo za prodaju Tiemouea Bakayokoa, Emersona Palmierija, Davide Zappacoste, Dannyja Drinkwatera, Michyja Batshuayija i Victora Mosesa. Iako su u Chelseaju spremni uložiti novac, malo je vjerojatno da će ovog ljeta zaraditi na bilo kojem od njih na tržištu zbog krize prouzrokovane koronavirusom.

Transfer glasine: Ramsey ponuđen velikom rivalu Arsenala, United nudi veliki novac za vezngo igrača, Kluivert pred velikim transferom

Paris Saint-Germain označio je napadača Borussije Dortmund Erlinga Haalanda kao glavnu transfer metu – tvrdi Foot Mercato. Francuski klub želi da norveški napadač bude prvi igrač koji bi ovog ljeta stigao na Park Prinčeva jer Thomas Tuchel želi veliak pojačanje u timu. Ako PSG brzo završi posao za Haalanda, svoju će pozornost skrenuti na Rennesovog tinejdžera Eduarda Camavinga i veznjaka Lazija Sergeja Milinković-Savića.

Paris Saint-Germain odlučan je potpisati lijevog beka Milana Theoa Hernandeza kada započne transfer rok – javlja Calcio Mercato. Rossoneri su spremni razmatrati ponude veće isključivo od 50 milijuna eura za 22-godišnjaka, koji se prošle godine preselio u Milan iz Real Madrida.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!