NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Sjajni Srbin na radaru Barcelone, Sane otkrio gdje nastavlja karijeru,...

Transfer glasine: Sjajni Srbin na radaru Barcelone, Sane otkrio gdje nastavlja karijeru, Tottenham dovodi iskusnog napadača

Transfer rok je uveliko započeo i već smo mogli svjedočiti nekolicini zanimljivih transfera, što nam daje naznake da bi ovog januara mogli gledati veliki “shopping” najvećih evropskih klubova. Mnogi žele popuniti nedostatke u ekipama, a ljeto je daleko kako bi čekali ljetni transfer rok, kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

sterling real madrid

Barcelona je skrenula pozornost na Dušana Tadića jer navodno žele da pojačaju svoje napadačke opcije prije kraja transfer roka. Pokušaji katalonske strane da potpiše Rodriga iz Valencije navodno su se raspali, a Gianluca Di Marzio tvrdi da sada prate zvijezdu Ajaxa, Duđana Tadića. Tadić je navodno željan transfera u Barca, a dvije strane su u pregovorima, ali De Telegraaf u Nizozemskoj izvještava da Ajax neće pustiti tako lako važnog igrača usred sezone.

Trippier zadovoljan iskustvom u Madridu, hvali Simeonea

Leroy Sane razmišlja o pridruživanju Bayernu iz Münchena ovo ljeto, izvještavaju Bild i Welt. Bayern je prošle sezone pokušao potpisati reprezentativca Njemačka, a navodno planiraju poslati novu ponudu za njega na kraju sezone. No, Sane sada nije siguran bi li prelazak u Bayern bio najbolja opcija za njega, iako još uvijek želi napustiti Manchester City.

Napadač Chelseaja Olivier Giroud dobio je 18-mjesečni ugovor od Tottenhama, javlja Gianluca Di Marzio. Inter je vodio utrku za potpis Francuza ovog mjeseca, ali su mu nudili samo ugovor do kraja sezone. Spursi su zato brzo ponudili Giroudu ugovor ispunivši želju Josea Mourinha koji očajnički traga za napadačem zbog ozljede Harryja Kanea.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!