NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Solskjaer u januaru dovodi iskusnog veznjaka Dortmunda, Liverpool kupuje sjajnog...

Transfer glasine: Solskjaer u januaru dovodi iskusnog veznjaka Dortmunda, Liverpool kupuje sjajnog napadača, Ramsey odabrao novi klub

Manje od mjesec dana ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Ole Gunnar Solskjaer u januaru u klub želi dovesti Axela Witsela veznjaka Borussije Dortmund, tvrdi Bristol Live. Jose Mourinho je već bio zainteresiran za 29-godišnjaka prije nego što je potpisao za Dortmund a čini se da bi i privremeni šef Uniteda mogao pokušati dovesti ga u januaru.

Andres Iniesta postaje nogometni trener?

Lorenzo Insigne visoko je na listi želja Liverpoola u zimiskom transfer roku, javlja Mirror. Napadač Napolija ima velike šanse da se preseli na Anfield jer je u potrazi za većim izazovom u karijeri, unatoč tome što ima  još četiri godine ugovora sa klubom sa San Paola.

Juventus se pridružio utrci za transfer Arsenalovog veznjaka Aarona Ramseyja koji će gotovo sigurno napustiti klub iz Sjevernog Londona, prenosi Gianluca Di Marzio. Paris Saint-Germain se također pojavio kao kandidat da dovede Ramseya kada njegov ugovor sa Arsenalom istekne na ljeto, ali igrač je odlučio da karijeru želi nastaviti u Italiji.

Najnovije vijesti

Evo zašto je Xavi odlučio ostati u Barceloni

0
Xavi Hernandez, trener Barcelone, je ranije tokom ove sezone najavio svoj plan napuštanja kluba tokom ljeta. Međutim, nakon preispitivanja, odlučio je ostati na klupi...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!