NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Suarez Barci predložio napadača, Mourinho dovodi sjajnog veznjaka Leipziga, gdje...

Transfer glasine: Suarez Barci predložio napadača, Mourinho dovodi sjajnog veznjaka Leipziga, gdje će karijeru nastaviti Koulibaly?

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Barcelonin napadač Luis Suarez pozdravio bi dolazak Lautara Martineza na Camp Nou, dodajući da već posljednje dvije godine Barci nedostaje svježa krv u ofanzivi. Ime Lautara Martineza posljednjih se mjeseci više puta povezivalo s Blaugranom, zahvaljujući njegovoj sjajnoj formi zajedno sa Romelu Lukakuom. Martinez je pogodio16 puta u 30 utakmica u svim dosadašnjim natjecanjima u sezoni 2019-20, što je njegova prva puna sezona kao startera na San Sirou nakon što je ima drugu ulogu u prošloj sezoni pored Maura Icardija.

‘RAT’?! Da li nas na ljeto čeka pravi TRANSFER EL CLASICO? Barca i Real imaju istu transfer metu, u igri je čak 100 miliona eura

Agent nogometaša RB Leipziga Emil Forsberg odbio je isključiti ljetni transfer u Tottenham. Menadžer Spursa Jose Mourinho imao je velike pohvale za Forsberga nakon poraza njegove ekipe od Leipziga u Ligi prvaka, izrazivši zaprepašćenje što je takav talent sjedio na klupi.

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis postavio je cijenu Kalidoua Koulibalyja na 99 milijuna eura, usred interesa Manchester Uniteda i PSG-a, javlja Mail Online. Defanzivca iz  Senegala traži nekoliko velikih klubova iz Europe, a za 28-godišnjaka zainteresovani su Barcelona, ​​Real Madrid, Tottenham i Manchester City.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!