NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Sve spremno za dolazak Mandžukića, Tottenham pronašao zamjenu za Pochettina,...

Transfer glasine: Sve spremno za dolazak Mandžukića, Tottenham pronašao zamjenu za Pochettina, Fiorentina dovodi velikog talenta

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

Mandžukić dobio ponudu

Odlazak Mauricioa Pochettina iz Tottenhama pitanje je vremena i klub već razmatra njegove zamjene, prenosi Daily Mail. Argentinac ima mnogo problema sa formom ekipe ove sezone, a klub iz sjevernog Londona trenutno se nalazi na 14. mjestu Premier lige i bez gostujuće pobjede  su još od siječnja. Vjeruje se da su privatni razgovori o mogućem odlasku već održani, a Eddie Howe, Julian Nagelsmann i Carlo Ancelotti razmatrani su kao potencijalna zamjena.

EMERY PRONAŠAO ZAMJENU ZA XHAKU: Arsenal ga definitivno mijenja u siječnju – stiže novo pojačanje!

Fiorentina će poslati ponudu za američkog veznjaka Gianluca Busioa, javlja SBI Soccer. Busio je skrenuo pažnju na sebe sjajnim nastupima a zanimanje u pokazali još ekipe Liverpoola, Wolvesa, Manchester Uniteda i Intera. Veznjak ima talijansku putovnicu koja bi bila korisna oko prelaska u Europu i sticanja radne dozvole.

Sve je spremno za dolazak Maria Mandžukića u ekipu Manchester Uniteda. Hrvatski veznjak će potpisati ugovor na godinu i pol dana, baš kao što je to uradio i Zlatan Ibrahimović koji je bio glavna napadačka opcija Uniteda sa 34. godine. Mandžukić još ima snage u nogama za vrhunski nogomet i jasno je kako će biti veliko pojačanje za ekipu Solskjaera.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!