NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Svi žele Nelsona Semeda, Kepa se vraća u Španiju, Liverpool...

Transfer glasine: Svi žele Nelsona Semeda, Kepa se vraća u Španiju, Liverpool dovodi novog centralnog beka


Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Kepa Arrizabalaga napušta

Španac koji je najskuplji vratar na svijetu (Bluesi su za njegove usluge platili Athletic Bilbau 71 milijun funti u 2018) će vrlo vjerovatno napustiti London. Kepa se sukobio s bivšim trenerom Mauriziom Sarrijem u svojoj prvoj sezoni na Stamford Bridgeu nakon što je odbio biti zamijenjen, dok je Frank Lampard prednost među stativama u zadnje vrijeme predao u korist Willy Caballera. S obzirom da je Kepino pouzdanje nisko, ponuda Valencije za povratak u formu vjerojatno će biti zanimljiva 25-godišnjaku.

(VIDEO) Zinedine Zidane odgovoran za izvođenje najgoreg kornera u povijesti nogometa!

Čak četiri elitna europska kluba zainteresirana su za potpisivanje beka Barcelone Nelsona Semeda, prenosi Mundo Deportivo. Portugalski internacionalac navodno je meta Juventusa i mogao bi biti dio transfera koji Miralema Pjanića šalje na Camp Nou. No, Manchester City, Paris Saint-Germain i Bayern München također prate portugalskog beka, koji bi se također mogao preseliti u Inter kao dio kupovine Lautara Martineza.

Liverpool je na svoj popis želja za kupovinu dodao defanzivca  Seville Diega Carlosa, tvrdi Marca. “Redsi” žele dodati još jedno provjereno ime u svoj defanzivni red te su se pridružili Barceloni i Real Madridu u praćenju 27-godišnjeg Brazilca.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!