NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Thomas Lemar uskoro napušta Monaco, United dovodi dvojac Celtica za...

Transfer glasine: Thomas Lemar uskoro napušta Monaco, United dovodi dvojac Celtica za 50 miliona eura, Arsenal i Chelsea u borbi za golmana iz Bundeslige

Transfer glasine: Thomas Lemar uskoro napušta Monaco, United dovodi dvojac Celtica za 50 miliona eura, Arsenal i Chelsea u borbi za golmana iz Bundeslige! Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Arsenal namjerava ponovo pokrenuti pregovore sa Monacom oko transfera Thomasa Lemara kojeg bi realizovali sljedećeg ljeta, piše časopis Mirror. Topnici su poslali ponudu od 90 milijuna funti u avgustu za Lemara, ali je Monaco glatko odbio tu ponudu i onemogućio Lemaru da postane najskuplji igrač u historiji Arsenala. Interes kluba za Lemara se nije smanjio, ali Arsenal će se sada morati boriti sa Barcelonom i Liverpoolom za Lemarov potpis 2018. godine.

>> Zinedine Zidane postigao dogovor i dovodi vrlo talentovanog igrača u svoje redove

Manchester United želi da potpiše duo Celtica Kierana Tierneya i Moussu Dembelea, izvještava Mirror.
Lijevi bek Tierney je više puta povezan s prelaskom u United, koji su također pokazali interes za dovođenjem mlade Francuske zvijezde Dembelea. Skauti iz 17 klubova iz Premier lige u utorak navečer gledali su Celticovu utakmicu Lige prvaka s Bayernom u Münchenu, te su ostali oduševljeni ovim duom, a cijena za njihov transfer trebala bi iznositi oko 50 miliona funti.

[su_bonus]

Arsenal i Chelsea prate napredak vratara RB Leipziga Peter Gulacsia, javlja ESPN. Skauti iz dviju klubova Premier lige prisustvovali su  utakmici Leipziga gdje je poražen od strane Bayerna ali bivši vratar Liverpoola bio je jedan od najboljih igrača na terenu.
Topnici su u potrazi za dugoročnom zamjenom za Petra Cecha dok Chelseajev Thibaut Courtois nije potpisao novi ugovor na Stamford Bridgeu u jer mu navodno laska interes Real Madrida.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!