NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Timo Werner na putu za Englesku, United na ljeto troši...

Transfer glasine: Timo Werner na putu za Englesku, United na ljeto troši 300 miliona, Eriksen na stolu ima pregršt ponuda

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

Manchester United spreman je već u januaru da dovede najboljeg igrača i napadača Leipziga Timo Wernera, javlja Express. Ole Gunnar Solskjaer očajnički treba napadača, jer je na ljeto ostao bez Romelu Lukakua i Alexisa Sancheza. Werner koji je također dovođen u vezu s Liverpoolom, smatra se savršenim rješenjem, iako Leipzig nerado prodaje igrače sredinom sezone.

OGLASIO SE: Lionel Messi ne želi doživotni ugovor u Barceloni, a evo i zbog čega!

Manchester United sprema se za veliki ljetni šoping u pokušaju da znatno poprave svoju ekipu, objavio je Daily Mail. United će tako potrošiti do 300 milijuna funti nakon razočaravajućeg početka sezone 2019-20. James Maddison, Saul Niguez i Moussa Dembele su među njihovim glavnim metama.

Paris Saint-Germain nastoji pokvariti planove Real Madrida da potpiše Christiana Eriksena, prenosi Daily Mail. Eriksen je dugo povezan s prelaskom na Bernabeu iz Tottenhama i bio je blizu odlaska iz Engleske preko ljeta. No, budući da Spursi razmišljaju o prodaji u siječnju, nakon što nisu uspjeli zadržati Danca s novim ugovorom, PSG se izdvaja kao glavni favorit za njegovu kupovinu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!