NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Tottenham bacio oko na nogometaša iz HNL-a, Real pregovara sa...

Transfer glasine: Tottenham bacio oko na nogometaša iz HNL-a, Real pregovara sa reprezentativcem Engleske, ko vodi u trci za Joao Felixa?

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Tottenham Hotspur prati nogometaša fudbalskog kluba Osijek Marka Malenicu te u njemu vide dugogodišnju zamjenu za Huga Llorisa, prenosi Daily Star. Kapetan Francuske mogao bi napustiti Premier Ligu na kraju sezone, a Paulo Gazzaniga vjerojatno će naslijediti dres sa brojem jedan. Međutim, smatra se da su Spursi zainteresirani za Malenciu kao dodatnu opciju jer je 25-godišnji Hrvat je oduševio Mauricia Pochettina svojim partijama.

PREKIPJELO IM: Navijači Chelseaja zahtijevaju odlazak dvije zvijezde, ne žele ih više u klubu!

Juventus trenutno vodi u utrci za zvijezdu Benfice Joao Felixa, izjavio je Gianluca DiMarzio. Felix će ovog ljeta otići za veliki novac, a Real Madrid vjerojatno neće ispuniti potraživanja Benfice, dok će Barcelona morati prodati nekog od svojih nogometaša kako bi finansirali transfer. Manchester United i Manchester City već zaostaju, ostavljajući tako Juve kao favorit u njegovom transferu jer bi i Cristiano Ronaldo mogao uticati na njegov transfer.

Bivši napadač West Hama Scott Minto kaže da je Real Madrid “pokucao na vrata” za Declan Ricea. Rice je ove sezone upisao 31 nastup u Premier ligi za klub te je postigao i dva gola. “Čuo sam da čak i Real Madrid već pregovara s njegovom obitelji. “Neću vam reći odakle mi da informacija, ali to je pouzdan izvor.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!