NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Tottenham ostaje bez važnog igrača, Gareth Bale se vraća na...

Transfer glasine: Tottenham ostaje bez važnog igrača, Gareth Bale se vraća na Otok, Chelsea dovodi napadača iz Bundeslige

Pred nama je nikad zanimljiviji transfer rok, u kojem bi moglo pasti nekoliko rekorda što se tiče visine obeštećenja za pojedine igrače. Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Tottenham je spreman da proda Danny Rose Manchester Unitedu u januaru mjesecu, prenosi Daily Star. Trener Spursa Mauricio Pochettino je izjavio kako nije siguran da je lijevi bek totalno posvećen klubu i igrama u istom, te da će ga pustiti u januaru prema pristojnoj cijenu koju je United svakako spreman ponuditi.

>> Liverpool krade igrača Chelseaju: Na Anfield stiže pojačanje od 63 milijuna funti

Manchester United će okončati interesovanje za potpisivanjem Garetha Balea, osim ako Real Madrid efektivno prepolovi njihovu traženu cijenu za reprezentativca Velsa, javlja The Mirror. Kraljevi su za Balea postavili cijenu od  100 miliona funti, dok su Crveni đavoli spremni ponuditi maksimalno 60 miliona eura za njegove usluge.

[su_bonus]

Menadžer Chelseaja Antonio Conte spreman je uključiti se u borbu protiv Liverpoola za napadač Borusije Dortmund Pierre-Emerick Aubameyang, piše Express. Izveštaji u Nemačkoj tvrde da su u BVB spremni da prodaju Aubameyanga, koji je u odličnoj formi ove sezone. I dok Liverpool želi da ponovo ujedini Aubameyanga sa Jurgenom Kloppom, u izveštaju se navodi da je Conte spreman da plati više novca od Liverpoola da bi ga ove zime doveo u London.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!