NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Tottenham pojačava napad i odbranu, Dortmund i Barca se bore...

Transfer glasine: Tottenham pojačava napad i odbranu, Dortmund i Barca se bore za igrača Atletica, Alex Telles ide u Španiju

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Napadač Selte Maximiliano Gomez i branič Lazia Luiz Felipe nalaze se na Tottenhamovom popisu potencijalnih pojačanja ovog ljeta, tvrdi Daily Mirror. Londonska ekipa traži novog napadača koji će pružiti podršku Harryju Kaneu jer se očekuje da će Fernando Llorente otići na kraju sezone. Gomez je postigao 11 golova za španjolsku ekipu i ima tri godine preostale u ugovoru. Sa druge strane, Spursi će izgubiti Toby Alderweirelda u sljedećem transfer roku i vide Luiz Felipea kao dobrog kandidata za njegovo mjesto.

VAN DIJK OTKRIO PLAN: Evo kako planira zaustaviti Messija u polufinalu!

Borussia Dortmund će voditi borbu sa ekipom Barcelone oko potpisa lijevog beka Lusa Felipea, javlja Bild. Njemačka ekipa je već neko vrijeme u potjeri za Felipeo no, čini se da je Barcelona nedavno ušla u utrku jer traže rezervnu opciju za Jordija Albu.

Atletico Madrid trebao bi poslati ponudu od 35 milijuna funti za braniča Porta Alexa Tellesa, tvrdi Daily Mail. 26-godišnjak je vrlo važan igrač za portugalsku ekipu još od dolaska iz Galatasaraya 2016. godine, a za to vrijeme je upisao 46 nastupa. Lijevi bek je već ušao u razgovore sa španjolskom ekipom, postavši njihova glavna meta ispred zvijezde Ajaxa Nicolasa Tagliafica.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!