NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United dovodi dva defanzivca, reprezentativac Makedonije na meti Citya i...

Transfer glasine: United dovodi dva defanzivca, reprezentativac Makedonije na meti Citya i Dortmunda, Marko Rog se seli u Bundesligu

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Manchester United je najavio da će poslati ponudu za Juventusovog lijevog beka Alexa Sandra i centralnog braniča Barcelone Samuela Umtitija, javlja The Timesu. Jose Mourinho planira veliki obrambeni remont u ljeto i vjeruje da je nedostatak obrambenih opcija u klubu prouzrokovao ovako lošu sezonu. Stoga se portugalski trenera nada da će potpisati 27-godišnjeg Brazilca i 24-godišnji Francuza kao dio tog remonta.

>> “Ovo mi se nikad nije dogodilo” – Pogba o klupi i problemu sa Mourinhom

Borussia Dortmund i Manchester City su dvije momčadi koje su uključene u bitku za Fenerbahceovog igrača sredine terena Elif Elmasa, izvještava Bild. Elmas, koji je ove sezone za klub upisao pet nastupa, privukao je još i interes Feyenoorda i PSV Eindhovena. Makedonac koji ima tek 18 godina za reprezentaciju Makedonije je upisao već dva nastupa.

[su_bonus]

Borussia Dortmund jedan je od nekoliko klubova koji su zainteresirani za veznjaka Napolija Marka Roga, izvještava Calciomercato.com. Dvadesetpetogodišnji hrvatski internacionalac se od dolaska u klub borio sa minutažom i shvatio je da je vjerovatno bolja opcija  odlazak sa Stadiona San Paolo na ljeto.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!